Jump to content

McPrison 1.19 versijos serveris

- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas išjungtas, serveryje prisijungę 0/0 žaidėjų.

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Recommended Posts

• Koks Jūsų vardas žaidime?: Danke
  • Koks Jūsų pasiūlymas?: sutvarkyti kb padaryti 1.8.9 kb arba kaip v5 vps pupa uoga buvo malonu net zaist budavo, o dabar reik kb 2 karda imt kad galetum siek tiek pacombint 
  • Kuo šis pasiūlymas bus naudingas projektui?: manau pritrauktu daugiau zaideju su savo pvp stilium, ir visiem butu geriau nesiskustu del dmg,kb maziau kapryzu butu vienu zodziu ir reiketu daugiau pvp igudziu nei dabar su critais dauzyt zmogu 4 critai ir nebera full hp  iseitis butu tiesiog nuo netherite setu nuimti ta dalyka kur sumazina kb arba paimti pora zmoniu kurie moka 1.8 pvp gerai kad pratestuotu kb ir pasakytu geras ar blogas
  • Labai patinka! 2
Pasidalinti socialiniuose tinkluose

Primink man, mes čia žaidžiame PVP ar prison modifikacijai dedikuotame serveryje?

• Nepatinka 1

prieš 12 valandas (-ų), Warlius sakė:

Primink man, mes čia žaidžiame PVP ar prison modifikacijai dedikuotame serveryje?

prisona zaidziam bet visitek vyksta daug kur pvp ir dauguma pyksta del kb todel ir atkrenta ne mazas zmoniu skaicius kiek zinau zmoniu kurie zaide sita serveri leavino vien tik del kb tai manau pritrauktu zaideju sis pasiulymas

• Labai patinka! 1

prieš 12 valandas (-ų), Warlius sakė:

Primink man, per kelias dienas serverio prison dalį pereina? Jei vien į kaleimo dalį fokusuojamasi tai gal geriau būtų auto banint žmones kurie pereina prison'a su užrašų: "Sveikinu perėjai kaleima".

• Labai patinka! 1

prieš 14 valandas (-ų), Warlius sakė:

visi čia dėl pilių žaidžia, ne dėl 2 dienų grindinimo kalėjime.

Jeigu su kb2 kardu galit pasiekti combo tai kame problema? KB2 karda užsidedi ir problem solved?

1 hour ago, Lašiša sakė:

Jeigu su kb2 kardu galit pasiekti combo tai kame problema? KB2 karda užsidedi ir problem solved?

anksciau nereikedavo net kb kardo o dabar ir tas jeigu asmuo pasoktu kol tu ji combini jis nuskristu ar kazkaip kitaip bandytu vengti combo
kartais net su kb neina combint asmuo vietoj pasilieka nors trenki jam su kb 2

prieš 30 minutes (-čių), Danke sakė:

anksciau nereikedavo net kb kardo o dabar ir tas jeigu asmuo pasoktu kol tu ji combini jis nuskristu ar kazkaip kitaip bandytu vengti combo
kartais net su kb neina combint asmuo vietoj pasilieka nors trenki jam su kb 2

O šiaip netherite setai neturi ten mažesnio kb? Kad kartais su tuo setu niekad gali negauti kb? Nes man atrodo čia kaip ir mc dalykas yra

prieš 1 hour, Lašiša sakė:

O šiaip netherite setai neturi ten mažesnio kb? Kad kartais su tuo setu niekad gali negauti kb? Nes man atrodo čia kaip ir mc dalykas yra

Netherite setai duoda anti kb, bet šita bairį jau nuo v5 išėme buvo.

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Create New...