Danke 6 Share Paskelbta Rugsėjo 29, 2022 Koks Jūsų vardas žaidime?: Danke Koks Jūsų pasiūlymas?: sutvarkyti kb padaryti 1.8.9 kb arba kaip v5 vps pupa uoga buvo malonu net zaist budavo, o dabar reik kb 2 karda imt kad galetum siek tiek pacombint Kuo šis pasiūlymas bus naudingas projektui?: manau pritrauktu daugiau zaideju su savo pvp stilium, ir visiem butu geriau nesiskustu del dmg,kb maziau kapryzu butu vienu zodziu ir reiketu daugiau pvp igudziu nei dabar su critais dauzyt zmogu 4 critai ir nebera full hp iseitis butu tiesiog nuo netherite setu nuimti ta dalyka kur sumazina kb arba paimti pora zmoniu kurie moka 1.8 pvp gerai kad pratestuotu kb ir pasakytu geras ar blogas 2 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Warlius 400 Share Paskelbta Rugsėjo 29, 2022 Primink man, mes čia žaidžiame PVP ar prison modifikacijai dedikuotame serveryje? 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Danke 6 Author Share Paskelbta Rugsėjo 30, 2022 prieš 12 valandas (-ų), Warlius sakė: Primink man, mes čia žaidžiame PVP ar prison modifikacijai dedikuotame serveryje? prisona zaidziam bet visitek vyksta daug kur pvp ir dauguma pyksta del kb todel ir atkrenta ne mazas zmoniu skaicius kiek zinau zmoniu kurie zaide sita serveri leavino vien tik del kb tai manau pritrauktu zaideju sis pasiulymas 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
EZZ 12 Share Paskelbta Rugsėjo 30, 2022 prieš 12 valandas (-ų), Warlius sakė: Primink man, mes čia žaidžiame PVP ar prison modifikacijai dedikuotame serveryje? Primink man, per kelias dienas serverio prison dalį pereina? Jei vien į kaleimo dalį fokusuojamasi tai gal geriau būtų auto banint žmones kurie pereina prison'a su užrašų: "Sveikinu perėjai kaleima". 1 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
xzTheBeastzx 46 Share Paskelbta Rugsėjo 30, 2022 prieš 14 valandas (-ų), Warlius sakė: Primink man, mes čia žaidžiame PVP ar prison modifikacijai dedikuotame serveryje? visi čia dėl pilių žaidžia, ne dėl 2 dienų grindinimo kalėjime. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Lašiša 1.818 Share Paskelbta Rugsėjo 30, 2022 Jeigu su kb2 kardu galit pasiekti combo tai kame problema? KB2 karda užsidedi ir problem solved? Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Danke 6 Author Share Paskelbta Rugsėjo 30, 2022 1 hour ago, Lašiša sakė: Jeigu su kb2 kardu galit pasiekti combo tai kame problema? KB2 karda užsidedi ir problem solved? anksciau nereikedavo net kb kardo o dabar ir tas jeigu asmuo pasoktu kol tu ji combini jis nuskristu ar kazkaip kitaip bandytu vengti combo kartais net su kb neina combint asmuo vietoj pasilieka nors trenki jam su kb 2 Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Lašiša 1.818 Share Paskelbta Rugsėjo 30, 2022 prieš 30 minutes (-čių), Danke sakė: anksciau nereikedavo net kb kardo o dabar ir tas jeigu asmuo pasoktu kol tu ji combini jis nuskristu ar kazkaip kitaip bandytu vengti combo kartais net su kb neina combint asmuo vietoj pasilieka nors trenki jam su kb 2 O šiaip netherite setai neturi ten mažesnio kb? Kad kartais su tuo setu niekad gali negauti kb? Nes man atrodo čia kaip ir mc dalykas yra Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
EZZ 12 Share Paskelbta Rugsėjo 30, 2022 prieš 1 hour, Lašiša sakė: O šiaip netherite setai neturi ten mažesnio kb? Kad kartais su tuo setu niekad gali negauti kb? Nes man atrodo čia kaip ir mc dalykas yra Netherite setai duoda anti kb, bet šita bairį jau nuo v5 išėme buvo. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...