Profasmdc 0 Share Paskelbta Vasario 14 Ieskau fc esu draugiskas visalaik uzbaigiu tilska .patinka bendrauti Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
rokenzHas 42 Share Paskelbta Vasario 15 Taigi kūrei savo fc?! Kur dingo jis? P.s - Man patinka tavo išsamus ir gramatiškas prisistatymas. Griebkit kol galit. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
mindecx 1 Share Paskelbta Vasario 15 Taiii va, apibudink save savais zodziais, išvadink savo bent 3 + ir 3 -, tada bus galima pamąstyti. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Profasmdc 0 Author Share Paskelbta Vasario 15 Pliusai:esu draugiškas, visalaik užbaigiu tikslą,priemus visus dragiškus ir humoristus keistus ,įdomius. Minisai:nepatinka kai kišasi (iškart susinervuoju),labai esu neatsakingas,daug kartų peržengiu linija. Savo fc sunaikinau, nes tiesiog buvo bajeris ten.išvada:nemoku kurt fc. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...