rokenzHas 42 Popular Post Share Paskelbta Vasario 21 Jūsų tikrasis vardas? Rokas Jūsų slapyvardis žaidime? rokenzHas Kaip jus vadina tavo draugai (pravardė)? idk, neturiu pravardžių, normaliai vadinamas esu, vardu. Kiek jums yra metų? šiemet 16. (08-10) Zodiako ženklas? Liūtas Kur gyveni? Lietuvos viduryje. Koksai tavo hobis? Gal kokius būrelius lankai? čj savo hobius įvardinčiau pasibūvimą su draugais ar pačiu savimi, naudingai išleist laisvalaikį ne lovoje, o apeit nors vieną ratą aplink savą miestelį ir pnš. Ką veiki laisvalaikiu? tai kaip ir minėjau labai sutampa su hobiais, nors dažniausiai tiesiog įsijungiu mcprison'ą ar ką nors taip pasižiūrėt, nėra labai įdomus mano gyvenimas. Kiek laiko žaidi serveryje? nemažai metų. Ar ilgai žaidi Minecraft? dar nemažiau, nuo mažų dienų ant savo pirmųjų telefonų. Kokio žanro filmus labiausiai mėgsti? Gal turi savo mėgstamiausią filmą? kartais taip kokį filmą pasižiūriu, o šiaip mmg. Kokios muzikos klausai? kokias tiktoke išmeta (soundus) tuos ir klausau:) Mėgstamiausias sportas? tinklinis, nors ūgis norėtų su krepšiniu draugauti. Mėgstamiausias aktorius/ė? mano filmų / serialų sąrašas labai skurdus, todėl šiai dienai spėju euphorios aktorė Sydney Sweeney. Kas yra tavo autoritetas? paslaptis. Koks tavo svajonių darbas? šiuo metu negaliu pasakyti, vaikystėj norėjau vieno, kito, o dabar pradėjau žiūrėt rimčiau į viską, todėl šiuo metu neturiu, nors ir krebžda širdy mintys. Kodėl žaidi būtent šiame serveryje? lygtais turėčiau pasirinkimą lievoj lietuviškoj rinkoj:D Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? Įkelk jo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Turiu maltos bišoną, nekelsiu, tingiu. Turi brolių, seserų? dvi moteriškos lyties atstovės. Koks tavo gyvenimo tikslas? manau susikurti gyvenimą dėl kurio neturėčiau nerimaut, jaudintis. Kokie tavo privalumai? esu galvotas žmogus, dažniausiai iš menko mažo dalyko galiu padaryti didelį ir gerą:) Kokie tavo trūkumai? aš esu žmogus tobulybė, be trūkūmų. (jk) Įkelk savo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) gal per kitą prisistatymą. Dabar jūsų eilė Char'ai ir Slepze:) Uždėkit po širdele draugai. 7 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
imSleepze 14 Share Paskelbta Vasario 21 Vis gi išdrįsaii!! Btw dėkoju už galimybę pažiūrėt į tave iš arčiau 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
CharTheGreatest 74 Share Paskelbta Vasario 21 Tikėjaus pamatyti tavo šuns ir tavo nuotraukas smh. Anyways hello penktoke 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
rokenzHas 42 Author Share Paskelbta Vasario 21 prieš 7 minutes (-čių), CharTheGreatest sakė: Tikėjaus pamatyti tavo šuns ir tavo nuotraukas smh. Anyways hello penktoke ciuciką į pm 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Warlius 403 Share Paskelbta Vasario 22 Foto arba netikiu, kad čia tu. 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Dyzelinas 893 Share Paskelbta Vasario 22 Manau, kad mes visi čia susirinkom dėl nuotraukos. Gaila ir malonu. 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
rokenzHas 42 Author Share Paskelbta Vasario 22 prieš 2 valandas (-ų), Warlius sakė: Foto arba netikiu, kad čia tu. ne aš čia:P 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
rokenzHas 42 Author Share Paskelbta Vasario 22 prieš 1 hour, Dyzelinas sakė: Manau, kad mes visi čia susirinkom dėl nuotraukos. Gaila ir malonu. Tavo jau gal 3 prisistatymai, o nuotraukos nematyt! 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
CharTheGreatest 74 Share Paskelbta Vasario 23 2023-02-21 at 22:09, rokenzHas sakė: ciuciką į pm Vis dar laukiu :fight: Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
rokenzHas 42 Author Share Paskelbta Vasario 23 prieš 1 hour, CharTheGreatest sakė: Vis dar laukiu :fight: gavai :fight: 2 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...