Katiniokas 15 Share Paskelbta Balandžio 22 Koks Jūsų vardas žaidime?: Katiniokas Kokie Jūsų pasiūlymai?: 1.Kadangi per v9 sezoną, nei karto neįvyko "sandelių karai" eventas, prašau išimti tą pluginą kuris kamerai pasibaigus ištriną visą jo turinį 2. Poste „v9 sezonas“ buvo rašoma: „Nuo v9.1 bus pridėtos paslaugų misijos, kurios lepins solidžiais atlygiais“ Bet v9.1, misijų nematyt. Tai gal būt pridėsite į v10? Kuo šie pasiūlymai bus naudingi projektui?: 1. Dabar nusipirkus kamerą, ją gauni tuščią, o labai smagu būtų gauti ne tik kamerą, bet ir kažkokių daiktų, kad ir šiukšlių. 2. Tie kurie turi paslaugas, manau nesupyktų, kad būtų kažkokių įdomesnių misijų, ne vien concretą arba kalinius kapot. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Baronas_ 3 Share Paskelbta Balandžio 22 prieš 2 valandas (-ų), Katiniokas sakė: Koks Jūsų vardas žaidime?: Katiniokas Kokie Jūsų pasiūlymai?: 1.Kadangi per v9 sezoną, nei karto neįvyko "sandelių karai" eventas, prašau išimti tą pluginą kuris kamerai pasibaigus ištriną visą jo turinį 2. Poste „v9 sezonas“ buvo rašoma: „Nuo v9.1 bus pridėtos paslaugų misijos, kurios lepins solidžiais atlygiais“ Bet v9.1, misijų nematyt. Tai gal būt pridėsite į v10? Kuo šie pasiūlymai bus naudingi projektui?: 1. Dabar nusipirkus kamerą, ją gauni tuščią, o labai smagu būtų gauti ne tik kamerą, bet ir kažkokių daiktų, kad ir šiukšlių. 2. Tie kurie turi paslaugas, manau nesupyktų, kad būtų kažkokių įdomesnių misijų, ne vien concretą arba kalinius kapot. Abi geros idejos bet man nelabai patiko ta su kamera nes kiti tsg paimtu kameros daiktus ir vel ja istustintu ir tsip dsrytu su visomis kameromis Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Katiniokas 15 Author Share Paskelbta Balandžio 22 1 hour ago, Profasmdc sakė: Abi geros idejos bet man nelabai patiko ta su kamera nes kiti tsg paimtu kameros daiktus ir vel ja istustintu ir tsip dsrytu su visomis kameromis Tai aš tą ir turėjau omenyje, kad nusipirkti kamerą su daiktais ir juos pasiimti sau Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Lėktuvėlis 32 Share Paskelbta Balandžio 23 Katiniokas nori būti vagilius. AŠ UŽ! 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
CharTheGreatest 77 Share Paskelbta Balandžio 26 Padidinti bm kainą, jei nori pirkt su daiktais Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Katiniokas 15 Author Share Paskelbta Balandžio 26 prieš 9 valandas (-ų), CharTheGreatest sakė: Padidinti bm kainą, jei nori pirkt su daiktais Aš omenyje turėjau kameras, o ne Bm. Noriu kad sugrąžintų v8 sezone buvusį pluginą kuris nepašalina KAMEROS turinio, jai pasibaigus Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Baronas_ 3 Share Paskelbta Balandžio 26 prieš 58 minutes (-čių), Katiniokas sakė: Aš omenyje turėjau kameras, o ne Bm. Noriu kad sugrąžintų v8 sezone buvusį pluginą kuris nepašalina KAMEROS turinio, jai pasibaigus Kamera kaip bm uzsiskaito,tik vipbm kaip plotas Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Warlius 418 Share Paskelbta Birželio 26 Pluginas nėra kažkoks atskiras, o tas pats. Specialiai taip yra padaryta, jog kažkiek suvaldytų ekonomiką. Nes, paimkim kaip pvz., BM'as yra kaip kamera sistemiškai skaitoma. Vienas BM'as vieną kartą buvo tiesiog perkimštas visokiom iškasenom, dmd, emeraldai ir kiti stuff ėjo tiesiog mass barreliais, stackais, blokų stack'ais ir t.t. Tai tu įsivaizduok kaip tai kerta per ekonomiką. O išsitrynus turiniui kažkiek galima ekonomiką suvaldyti ir, vis tiek, tas turtas buvo uždirbtas ne tavo pastangomis, todėl čia galioja tas variantas "Pasidaryk pats". Dėl misijų, gal ir variantas būtų, čia gal reikėtų labiau Povilo pasiteiraut ar yra kažkas papildomo sugalvoto. Tačiau visada prašom, esame atviri visiems pasiūlymams bei idėjoms, kokių jūs misijų norėtumėte, kadangi dažnai sunku įtikti kitiems, kadangi arba misijos per sunkios, arba per lengvos, arba "nesąmoningos", tai tada reikėtų, kad publika irgi iš salės pagalbos prisidėtų. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...