Baronas_ 3 Share Paskelbta Gegužės 21 Sveiki, Esu Avocado_ ir ieškau fc. Pliusai:esu draugiškas, visalaik užbaigiu tikslą,priemus visus dragiškus ir humoristas keistas ,įdomus. Minisai:nepatinka kai kišasi (iškart susinervuoju),labai esu neatsakingas,daug kartų peržengiu linija. Avocado_ Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
utenahq 25 Share Paskelbta Gegužės 21 O gal paieškom tau lietuvių kalbos vadovėlio? O tuo labiau kam tave kažkur priimt jei esi labai neatsakingas? Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Profesorius 5 Share Paskelbta Gegužės 21 Manau prieš ieškant fc reikia būti perėjus bent 4 klases. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Baronas_ 3 Author Share Paskelbta Gegužės 21 prieš 2 valandas (-ų), utenahq sakė: O gal paieškom tau lietuvių kalbos vadovėlio? O tuo labiau kam tave kažkur priimt jei esi labai neatsakingas? Man reikia tik į fc, o ne priimti į fc ir duoti adminą. prieš 2 valandas (-ų), Profesorius sakė: Manau prieš ieškant fc reikia būti perėjus bent 4 klases. Manyk kaip nori, aš manau kitaip prieš 27 minutes (-čių), Gnomiukas sakė: Ir kas čia blogo? Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Ramzis 11 Share Paskelbta Gegužės 22 Minusai: Tingetu kaza statyti,atitelintu i f home uz 100k Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Baronas_ 3 Author Share Paskelbta Gegužės 23 prieš 18 valandas (-ų), Ramzis sakė: Minusai: Tingetu kaza statyti,atitelintu i f home uz 100k Netingeciau , ne kartą esu statęs.o apie atitelinima net nėra kalbų tikrai to nedaryciau. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...