Dijarasss 0 Share Paskelbta Birželio 10 Koks Jūsų vardas žaidime?:Dijarasss Aprašykite klaidą:Sveiki norėčiau pasakyti klaida kai uzdedi nauja lentel juodojoje rinkoje visas tekstas pradingsta praneškite adminui kad nenuimtu mano shopo nes negaliu uzdeti lentelių geros dienos arba vakaro lauksiu atsakymu Pridėkite įrodymus (rekomenduojama) : Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Katiniokas 15 Share Paskelbta Birželio 10 Jeigu ištrynei savo BM ir jį nusipirkai iš naujo, visi ženklai yra ištrinami. NE BUGAS! Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Dijarasss 0 Author Share Paskelbta Birželio 11 Ne as katik nusipirkau ir man neleidžia rašyti kad parduociau ka nors Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Baronas_ 3 Share Paskelbta Birželio 13 2023-06-11 at 11:11, Dijarasss sakė: Ne as katik nusipirkau ir man neleidžia rašyti kad parduociau ka nors išmok parašyti ir tiek, man viskas veikia kuo puikiausiai. Gal nežinojai jog reikia taip: 1. 2.Kiekis 3.Kaina 4.item'as Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Lėktuvėlis 32 Share Paskelbta Birželio 13 prieš 2 valandas (-ų), Profasmdc sakė: išmok parašyti ir tiek, man viskas veikia kuo puikiausiai. Gal nežinojai jog reikia taip: 1. 2.Kiekis 3.Kaina 4.item'as 4 eilute gali palikti “?” Ir paskui right clickinti ir viskas Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
PovilasC 115 Share Paskelbta Birželio 19 Sutvarkyta! Dėkui už pranešimą. Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...