Adomas 84 Popular Post Share Paskelbta Birželio 30 Koks Jūsų vardas žaidime?: Adomas Koks Jūsų pasiūlymas?:Padaryti ta patį ka buvo padares senas šio serverio savininkas - ElZygio. Gražinti senąjį mcprison 1.8.9 serverį, nenaikint šito, o tiesiog padaryt antra serverį kuris būtų 1.8.9, arba antra realm'ą kaip jis buvo sugalvojas. Kuo šis pasiūlymas bus naudingas projektui?: Nauji žaidėjai pamatytų kaip serveris progresavo per tiek laiko, dauguma senbuvių nebesilanko serveryje, bet lankosi forume, pamatyt tokias naujienas manau juos pritrauktų gryžti į senus laikus. Prisimint patiem kaip viskas buvo faina, pajaust kaip viskas buvo paprasta ir smagu, privačių frakcijų kūrimas, f home statymas, pilių užgrobinėjimas ir visi kiti dalykai. Naujiem žaidėjam pažiūrėt ka seni žaidėjai veikdavo nuo 8 ryto, iki grubiai 6 ryto, būdavo iki 00:00, bet retas atvejis: Spoiler Daugiausiai max setų turėjimas [ Mano ir Ill'o ], Dar manau iki šiol rekordas nepagerintas Spoiler 2 5 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
TechnoButWorse 27 Share Paskelbta Birželio 30 Gera idėja, bet ar ilgai iš bus jis?Tikrai greitai praeina motyvacija žaisti ir ar jiems apsimokės jį laikyti?.UŽ Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Adomas 84 Author Share Paskelbta Birželio 30 prieš 2 minutes (-čių), TechnoButWorse sakė: Gera idėja, bet ar ilgai iš bus jis?Tikrai greitai praeina motyvacija žaisti.UŽ Praeita kartą mušė rekordus žaidėjų skaičiaus laikėsi normaliai, bet žygis padarė daug klaidų kurios sužlugdė. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Spiecka 2 Share Paskelbta Birželio 30 UŽ 100%!!! 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Ipexas_ 7 Share Paskelbta Birželio 30 Tikrai nedarys 🤣 Geras klausimas dar ar failus bent turi senos versijos. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Adomas 84 Author Share Paskelbta Birželio 30 prieš 5 minutes (-čių), Ipexas_ sakė: Tikrai nedarys 🤣 Geras klausimas dar ar failus bent turi senos versijos. Šiektiek vilties turiu, todėl pabandžiau, manau jei community pritartų viskas įmanoma, o failus tikrai turi Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Simuksas 12 Share Paskelbta Birželio 30 Aš šia idėja esu 100% UŽ. Bet aš buvau parašęs lygiai tokį patį pasiūlymą ir atrašė lašiša kad jie seno prisono failų jau nebeturi, tai I have a bad feeling about this. Bet gal ir jie netyčia atgavo arba turėjo ir sugrąžins, nes labai norėčiau oldschool aš irgi. 2 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
CharTheGreatest 77 Share Paskelbta Liepos 1 Idk. Prisimenu vieną žmogų, kuris 100% nori, kad grįžtų senasis prisonas, bet prisipažino, kad bus neįdomu po kelių mėnesių. Senasis prisonas, mano akimis, yra baisiai nuobodus ir neturi, ką gero man, kaip ne pvp žmogui, pasiūlyti. Tuo pačiu senieji žaidėjai vis dar žaidžia prisoną ir gana daug žaidėjų žaidžia. Jei nori tų senų senų žaidėjų, tai atsimerk. Jų nesusigrąžinsi, nes jie geriausiu atveju tik retkarčiais pažaidžia mc ir tai greičiausiai legalų serve. Gal ir atsidaręs antrą servą pamatysi bumą, bet dėl to nukentės 1.20 versijos servo dalis. Tuo pačiu po kelių mėnesių žaidėjų sumažės, nes "bus neįdomu". Dabar norit grąžinti dėl 1.8.9 pvp mechanikos, o tai nėra gera priežastis grąžinti. Kai paargumentuosi, kodėl grąžinti 1.8.9 servo versiją ne iš pvp pusės, tada pažiūrėsim. Apibendrintai, antras servas greit nužudys pirmą servą, nes jie nesutaikomi. Bus daug žaidėjų kokią savaitę, tada viskas nusimirs. 2 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Adomas 84 Author Share Paskelbta Liepos 9 2023-07-01 at 09:31, CharTheGreatest sakė: Idk. Prisimenu vieną žmogų, kuris 100% nori, kad grįžtų senasis prisonas, bet prisipažino, kad bus neįdomu po kelių mėnesių. Senasis prisonas, mano akimis, yra baisiai nuobodus ir neturi, ką gero man, kaip ne pvp žmogui, pasiūlyti. Tuo pačiu senieji žaidėjai vis dar žaidžia prisoną ir gana daug žaidėjų žaidžia. Jei nori tų senų senų žaidėjų, tai atsimerk. Jų nesusigrąžinsi, nes jie geriausiu atveju tik retkarčiais pažaidžia mc ir tai greičiausiai legalų serve. Gal ir atsidaręs antrą servą pamatysi bumą, bet dėl to nukentės 1.20 versijos servo dalis. Tuo pačiu po kelių mėnesių žaidėjų sumažės, nes "bus neįdomu". Dabar norit grąžinti dėl 1.8.9 pvp mechanikos, o tai nėra gera priežastis grąžinti. Kai paargumentuosi, kodėl grąžinti 1.8.9 servo versiją ne iš pvp pusės, tada pažiūrėsim. Apibendrintai, antras servas greit nužudys pirmą servą, nes jie nesutaikomi. Bus daug žaidėjų kokią savaitę, tada viskas nusimirs. Sveikas, senai matytas. Taip gal ir ilgai nesilaikys serveris, o gal priešingai niekadaos nežinai kas gali būt, praeitas laikėsi irgi neilgai, bet surinko nemaža žaidėjų kiekį, buvo tikrai įdomu tiek senbuviam, tiek naujiem žaidėjam, kadangi senbuviai žino ką daryt, o naujokus pamokint kaikuriem yra smagu pasidalint savo praeitim, savo žiniom ir prisimint ka jie buvo pasieke, gal net atkurt. Manau pamačius jog 1.8.9 daugelis žmonių rastų laiko skirt minecraft'ui ir pažaist. Praeita karta nužudė senesne versija, nes ji jau buvo nužudyta., o nužudyta buvo Justas01 dėka su dupe bairiais, kai turėjo administracijos palaikyma kas yra priešingai, tie kas norės žaist naujesne tie ta ir darys, kas norės nauja ta patį darys. Žaidėjų skaičius vistiek liks toks pat, gal net ir padidės, bet nepamirškim to jog jis dalinsis per 2 serverius. Manau kokia dabar projekto administracija yra surinkta, nebus kėblumų išlaikyt abu serverius ir palaikyt tvarką, Povilas galės tvarkyt klaidas kurios buvo paliktos seniausiojo savininko, priešingai nei Žygis ant visko buvo dėjas ir tik bandė pasipelnyt iš šio projekto kuo daugiau pinigų. Kad numirs yra šansas, bet kodėl nepabandžius, yra ką prarast? Abejoju, kam nepatiks grįš į naujesnę, kam patiks bus senesnėj. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Wrygames 1 Share Paskelbta Liepos 15 Tikrai už 100% Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Adomas 84 Author Share Paskelbta Rugsėjo 6 Pakeliam postą? 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...