EiGht 15 Popular Post Share Paskelbta Rugpjūčio 22 Koks Jūsų vardas žaidime?: FDE Koks Jūsų pasiūlymas?: Pridėti prižiūrėtoją PVP stebėjimui Kuo šis pasiūlymas bus naudingas projektui?: Su šiuo pasiūlymu tikimės pagerinti serverio reputaciją. Tikslai: Palaikyti gerą ir kokybišką PVP: Prižiūrėtojas einantis šias pareigas bus paskirtas stebėti visam PVP vykstančiam serveryje. Atkreipiant didelį dėmesį į Pilies stebėjimą kurios metu ir vyksta didžiausias PVP. Paskirti prižiūrėtoją kuris nusimano apie PVP: Žmogus einantis šias pareigas turi suprasti kaip veikia pvp, žinoti su tai susijusius terminus ir kaip jie atrodo praktikoje. Pastebėjus neatitikimus nedelsiant imtis reikalinų veiksmų bandant sustabdyti galimą nusižengimą Palengvinti kitų prižiūrėtojų darbą paskiriant tik PVP stebėjimui dedikuotą narį: Paskiriant prižiūrėtoja skirtą tik šiam dalykui yra nuimama našta nuo kitų prižiūrėtojų pečių, kurie galimai neturi tiek supratimo šiuo klausimu. Problema: Dabartiniai prižiūrėtojai dažnai nesupranta kaip atrodo normalus PVP, o kur jau yra pasitelkiamos pagalbinės programos. Pilis yra viena iš pagrindinių veiklų laisvės pasaulyje, į kuria susirenka didžioji dalis serverio PVP entuziastų. Iš dallies labai linksma, bet kartais pasitaiko atvėjų kai žaidėjai nusprendžia papiktaundžiaut tam tikrom pagalbinėm priemonėm. O to daryti jiem niekas netrukdo, nes papraščiausiai prižiūrėtojų per pilis nebūna. Dažnu atvėju patiem žaidėjam tenka gaudyti nenaudelius ir kelti juos į foruma tikintis, kad temą peržiūrės kažkas bent šiek tiek nusimanantis apie PVP. Pasiūlymai: Pridėti dar vieną prižiūrėtoja suprantantį pvp ir paskirti jam šias pareigas Atsisakyti neaktyvių prižiūrėtojų, pakeičiant juos motyvuotais žmonėmis kurie rimtai žiūrėtų į savo pareigas Motyvuoti esamus prižiūrėtojus atlikti savo pareigas Prižiūrėtojam įvesti aktyvumo kontrole (kaip CM, Sargai) Pirma sutacija: Ankščiau buvusi situacija, kai anti-cheatas kickino del 10 cps, po daug nusiskundimu buvo pakelta į didesnį cps kiekį, vėliau vėl kelta, kad niekas negautų kicko dėl cps’u iš anti cheato. Ši sitaucija aiškiai parodo kaip anti-cheatas lūžta nuo cps kiekio ir colavaikį iškickina ko nebuvo matyt jau labai ilgą laiką (kicko dėl cps) https://mcprison.lt/forumas/topic/39658-nenubaustas-colavaikis/#comment-248240 Antra situacija: Video medžiagoje galima aiškiai matyti, kad Jonas5 naudoja auto-clicker. Kunigeliui ikėlus nusiskundimą apie ši žaidėją verdiktas buvo “nenubaustas”. Kunigėliui pastebėjus buvo pradėta aiškintis kodėl “jonas5” buvo nenubaustas, sprendimas greitai pasikeitė. Nemanau, kad žaidėjam pranešus apie aiškiai naudojamas palengvinančias programas reikėtu dar stebėti atsakingų asmenų padarytas klaidas baudžiant ar nebaudžiant žaidėjus. https://mcprison.lt/forumas/topic/39756-nubaustas-jonas5/ https://mcprison.lt/forumas/topic/39757-nubaustas-destrict/ Šis postas skirtas ne tam jog paverkti dėl kažkieno klaidų ar clickerių. O tam, kad parodyti spragas kurias greitai ir efektyviai galima sutvarkyti. Situacija nėra bloga, tačiau visada yra kur tobulėti. Tikimės serverio administracija atkreips dėmesį ir nepraleis visko pro akis. Paliekame apklausą serverio žaidėjams nubalsuoti. Pagarbiai FDE 6 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Chikatilo 12 Share Paskelbta Rugpjūčio 22 Ideja tobula Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Dhel 24 Share Paskelbta Rugpjūčio 22 Labai gera idėja. UŽ Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
MMMMM 34 Share Paskelbta Rugpjūčio 22 Visai nebloga idėja Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Mindexas 94 Share Paskelbta Rugpjūčio 22 Jei kas klaus dėl mano balsavimo tai missclickinau norėdamas pamatyti rezultatus. Mano nuomonė neutrali. Pora dalykėlių: 1. Jei ir būtų pritariama spdv norėsit kad būtų renkamas vienas ar kitas žaidėjas jau žaidžiantis prisone. Kodėl tai klaida? Nes atsirastų/išliktų priešiški nusiteikimai prieš žmones ir/ar frakcijas. Tada, kas trugdo tam prižiūrėtojui ištrint visus fc ir užbanint puse serverio (jūs sakysit "prižiūrėkit jį" bet cmon...) 2. Pasitarsiu su administracija dėl žymiai griežtesnių taisyklių, jų enforcinimo bei baudimo metodikos ir būdo. Iš mano POV, <mano advokatas patarė susilaikyti nuo šio komentaro pabaigimo> 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
EiGht 15 Author Share Paskelbta Rugpjūčio 22 prieš 21 minutes (-čių), Mindexas sakė: Jei kas klaus dėl mano balsavimo tai missclickinau norėdamas pamatyti rezultatus. Mano nuomonė neutrali. Pora dalykėlių: 1. Jei ir būtų pritariama spdv norėsit kad būtų renkamas vienas ar kitas žaidėjas jau žaidžiantis prisone. Kodėl tai klaida? Nes atsirastų/išliktų priešiški nusiteikimai prieš žmones ir/ar frakcijas. Tada, kas trugdo tam prižiūrėtojui ištrint visus fc ir užbanint puse serverio (jūs sakysit "prižiūrėkit jį" bet cmon...) 2. Pasitarsiu su administracija dėl žymiai griežtesnių taisyklių, jų enforcinimo bei baudimo metodikos ir būdo. Iš mano POV, <mano advokatas patarė susilaikyti nuo šio komentaro pabaigimo> Ne kodėl? nebutina imti jau esamo serverio žaidėjo, visiškai nesam nusistate šiuo klausimu prieš nieka ir nebandom kažko kažkur prastumti. Užimantis šias pareigas žmogus turi but pilnai neutralus visiem factionam, kad nevyktu taip kaip paminėjai. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
Kunigas 51 Share Paskelbta Rugpjūčio 22 prieš 4 valandas (-ų), Mindexas sakė: Jei kas klaus dėl mano balsavimo tai missclickinau norėdamas pamatyti rezultatus. Mano nuomonė neutrali. Pora dalykėlių: 1. Jei ir būtų pritariama spdv norėsit kad būtų renkamas vienas ar kitas žaidėjas jau žaidžiantis prisone. Kodėl tai klaida? Nes atsirastų/išliktų priešiški nusiteikimai prieš žmones ir/ar frakcijas. Tada, kas trugdo tam prižiūrėtojui ištrint visus fc ir užbanint puse serverio (jūs sakysit "prižiūrėkit jį" bet cmon...) 2. Pasitarsiu su administracija dėl žymiai griežtesnių taisyklių, jų enforcinimo bei baudimo metodikos ir būdo. Iš mano POV, <mano advokatas patarė susilaikyti nuo šio komentaro pabaigimo> Nežinau, nelogiškai išsireiškiai, kai pats esi mūsų faction`o narys. Prieš rašydami šią temą net nebuvom pagalvoję, kad bus išrinktas žaidėjas pagal mūsų norus. Naujas prižiūrėtojas turėtu būti išrinktas jūsų, bet jis turėtu ir atitikti visus atitinkamus reikalavimus, ne taip, kaip visada, pagal gražiai parašytą anketą. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
I_Fell_For_You 0 Share Paskelbta Rugpjūčio 23 . Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
I_Fell_For_You 0 Share Paskelbta Rugpjūčio 23 . 1 Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
CharTheGreatest 77 Share Paskelbta Rugpjūčio 23 Reikia neutralaus neutralas žaidėjo iš kokio kito serverio, kad jūsų idėja pasiteisintų. Efektyviau būtų esamus prižiūrėtojus griežčiau kontroliuot. Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...
utenahq 28 Share Paskelbta Rugsėjo 7 Up geras labai postas Cituoti Link to comment Pasidalinti socialiniuose tinkluose More sharing options...