Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

parazitas

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    105
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Praleido laiko forume:

    7h 34m 56s

parazitas veikla

  1. "jeigu nezinau, nekalbu pievu, visada turiu proof" " Beje kaip irodyma kad atsakau uz bazara paneikint su irodymu bent viena is mano zodziu ir 500k jusu " laukiu 500k, ačiū imesiu tavo posta https://imgur.com/a/Cjgs8BK kad nesugalvotum sueditint jo
  2. Koks Jūsų vardas žaidime?: parazita5 Ką norite parduoti?: setu dalys, 5max kardai, 6 max lankai Kokia jūsų siūloma kaina?: daugiausia pasiules laimes Papildoma informacija: Susisiekti su manimi pavyks tiktai discord: Parazitas#0340, zaidime on nebunu. Arba komentaruose. Sveikos setu dalys: PARDUOTA 0-1 kart taisytos https://imgur.com/a/4JpSBHu 2kart taisyta PARDUOTA 3kart taisyta https://imgur.com/a/hRYR0TI 4 kart taisyta https://imgur.com/a/mVyhF9m kardai + lankai https://imgur.com/a/HAKlnbU paprastos dmd dalys https://imgur.com/a/7XqgydW
  3. Vardas žaidime: parazita5 Norima komanda: Mėlyna ir dar pora klausimu, jei be optifine man 30fps? tai negaliu naudot? arba tiksliau surasykit ka galima naudot, ar zyins hud ar kazka kito.
  4. necheatink - nekickins, stai ka musu dede elZygio yra ne viena kart pasakes vadinasi aura, fly ir visa kita yra ne cheatai, o legit tai cheat
  5. tai gal ir dmd limita vel nuimt?? tam ir uzdeti tie limitai buvo, nes per daug lengvai saibu ejo gaut...
  6. nesuprantu, matau viena ferma, tik vienoje yra webai kitoje ne, tad nevark cia apgaudinet serverio zaideju, tuo labiau cheatindamas kartu su vyr admin, nes zinai jog tau ban nedes.
  7. nepirkit, isgriaus ta ferma, nes ten buvo mobaurinama
  8. taigi 300 setu turit, dar negana?
  9. tikrai ne anika, ji jau pries tai turejo blista, nes piktnaudziavo savo galia ir dar nelegalia veikla uzsiiminejo. 100% nuzz
  10. DEADNUZZ, zmogus zino serverio tvarka, nes zaidzia cia ilga laika.
  11. video truksta pora momentu, kaip tave suzeriau kelis kartus , arba tiesiog, kaip prasileidi ir begi lauk
  12. Koks Jūsų vardas žaidime?: parazita5 Koks Jūsų pasiūlymas?: padaryt pilies priza ne iki 500k, kaip dabar yra, o 500k. Kuo šis pasiūlymas bus naudingas?: Kadangi dabar yra iki 500k, tai neaisku kiek gausi, ar 10k ar 500k, o is ties nemalonu, kai dauzaisi pilyje 2-3h, prarandi daug turto, o veliau daliniesi 100k ant 10 zmoniu :/ tai nugaletojai gautu sokia tokia didesne kompensacija ir butu maziau minuse ir gal but tai pritrauktu dar daugiau zaideju norincu uzgrobti pili.
  13. ko jai pavydėt? ji pasiekus daug daugiau nei dominykas
  14. pats rodei kaip prisibuginai saibu ir dabar centus siulo cia
  15. 1.Jūsų nick žaidime: parazita5 2.Ką norite parduoti ar pasiūlyti žaidėjams: A didele op kamera 3.Kainoraštis: bus matyt 4.Jūsų papildoma informacija (patikslinti prekės savybes): geras kameros pavadinimas, patogu teleportuotis. laisvai sutalpinti gali 260 chestu, noredamas ir 300 sugrusi.
  16. Jūsų nick žaidime: parazita5 Jūsų užsakymas: daug max salmu, moku dahuja ir dar biski.
  17. @Feniksas o tai kada servas bus ijungtas? butu grazu visiems vienodai zinot, o ne kad kazkas bus isvaziaves i parduotuve ar dar kur, kad galetu visi saziningai vienu metu pradet kapot.
  18. parazitas

    superku dmd

    1.Jūsų nick žaidime: parazita5 2.Ką norite nusipirkti ar kokios paslaugos jums reikia: DMD 3.Kiek ruošetės sumokėti už prekę ar paslaugą: 1m 3.Jūsų papildoma informacija (patikslinti prekės savybes): paimciau 89 stackus dmd(perku ir dalimis), galit susisiekti zaidime, arba discorde.
×
×
  • Create New...