Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

nerd

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    59
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1
  • Praleido laiko forume:

    11h 43m 50s

nerd veikla

  1. Koks jūsų nick? Amarietis. Plačiai apibūdinkite savo hobį: Mano hobis tiesiog būti lauke su draugais, eiti kažkur pasivaikščioti į kokį mišką pravėdint galvą ir t.t. Nueit pamėtyt į krepšinį ar pažaisti tinklinį. Kiek laiko tuo užsiemat? Visą gyvenimą:D Kaip šį hobį atradote? Kai susiradau draugų:D Įkelkit kokių nors nuotraukų, juk visiem įdomu tai pamatyti:): Nesu labai fotogeniškas, bet turiu instagram'ą - fuxhuas.
  2. Jūsų tikrasis vardas? Nedas. Jūsų slapyvardis žaidime? BraskinisAlus. Kaip jus vadina tavo draugai (pravardė)? Dažniausiai tai tiesiog vardu, bet dar kitaip žinomas esu kaip Amaras. Kiek jums yra metų? 16. Zodiako ženklas? Mergelė:D Kur gyveni? Prienuose. Koksai tavo hobis? Gal kokius būrelius lankai? Viskas kas susiję su IT darbais, būrelių nelankau, bet esu lankęs lauko tenisą, visai patiko, bet išėjau neatsimenu kodėl. Hobiai tai cesas, mainkruftas, dar labai mėgėjas eit ant kašės su draugais pamėtyt, tinklinį pažaist ar šeip kažkur pasivaikščiot, žvejyba. Ką veiki laisvalaikiu? Dažniausiai tai tiesiog smirdžiu prie pc, nes nelabai yra ką daugiau nuveikt, kadangi draugų daug neturiu tai nesėdžiu lauke labai dažnai, na nebent vasara tada tai tikrai 24/7 lauke esu, bet pvz žiemą tai dažniausiai namie sėdžiu. Jeigu būna vasara, tai dažnai su broliu ir pusbroliu išlekiam prie kokio ežeriuko pachillint, arba su broliu pažvejot nuvarom. Kiek laiko žaidi serveryje? Šeip jau nemažai metų, bet vis keisdavau nickus tai su BraskinisAlus nuo šio sezono pradžios. Ar ilgai žaidi Minecraft? Jeigu gerai pamenu tai nuo 2013 kai gavau pirmą kompiuterį, iškarto mėgstamiausias žaidimas buvo. Kokio žanro filmus labiausiai mėgsti? Gal turi savo mėgstamiausią filmą? Šeip filmus žiūrau visokius fantastinius, veiksmo, siaubo, komedijas ir t.t. mėgstamiausio neturiu, turiu tik mėgstamus kurie jau man yra aukso viduriukas tai būtų Hario Poterio visos dalys, beveik visi Marvel filmai, The Maze Runner visos dalys, F&F visos dalys, The Shawshank Redemption, Project X, Saving Private Ryan ir Interstellar. Nu šitas listas man toks kaip ir aukso viduriukas, matyti tikrai ne po vieną kartą. Kokios muzikos klausai? Hip-Hop'as, liquid drum and bass. Mėgstamiausias sportas? Krepšinis. Mėgstamiausias aktorius/ė? Morgan Freeman. Kas yra tavo autoritetas? Brolis. Koks tavo svajonių darbas? Programavimas. Kodėl žaidi būtent šiame serveryje? Na, Prison'as man yra vienas iš mėgstamiausių serverių kadangi serverio community yra labai pozityvus, draugiškas ir t.t. Patinka tokio tipo serveriai, nors grynai Prison'ą tik čia ir žaidžiu:D Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? Įkelk jo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Turiu katę, bet nuotraukos be šansų nes neturiu ir tyngiu fotkint:D Turi brolių, seserų? Turiu brolį ir sesę. Koks tavo gyvenimo tikslas? Na, visų pirma tai norėčiau gerai užsibaigt mokslus, tada galbūt ir kokį darbelį susirast kuris susijas su programavimu, merginą etc. Nu krč kaip kortos sukris:D Kokie tavo privalumai? Draugų rate esu žinomas kaip comedy genius:D Kokie tavo trūkumai? Tinginys esu. Įkelk savo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Mano instagram - fuxhuas.
  3. Sveiks Auri! 👋 . Įdomi asmenybė esi, aišku į gerają pusę. Malonu susipažinti!
  4. 1. Jūsų vardas žaidime: BraskinisAlus 2. Ar galėsite dalyvauti event'e?: Yessir
  5. Anketa: 1. Jūsų vardas žaidime: BraskinisAlus 2. Trumpas kalėdinis palinkėjimas serverio žaidėjams ir administracijai: Visų pirma tai visiems norėčiau palinkėt sveikatos per šį sunkų gyvenimo laikotarpį, ir visko ko geriausio. Tegul pildosi jūsų norai, kad ir kokie jie bebūtų. Linkiu niekada nepasiduot, įvygdyti užbrėžtus tikslus ir įdėjas gyvenime. Skaičiuokit savo kelią ne myliomis o tais, kuriem sakot žodį myliu, kad pasibeldus į namus, niekada nebūtų tylu.
  6. Hou hou hou! Sveikinus visus su artėjančiom Šv. Kalėdom bei Šv. Kūčiom! Linkiu serveriui bei Kalėjimo žaidėjams didžaisios stiprybės šiuo karantino metu. Linkiu serveriui toliau testis ir džiuginti mūsų šias niūres karantino dienas bei vakarus. Kad kalėjimas būtų toks pats nuostabus kaip ir buvo ankščiau. Kad serverio žaidėjai atsikėlę ryte jau būtų susiplanavę kokias varkes pramušt Kalėjime. Kad visi Kalėjimo žaidėjai būtų 101% pozityvūs, draugiški, supratingi, bendraujantys ir padėtu naujokams bei veteranams prireikus antros rankos. Kad 2021 metais mūsų nuostabi Administracija atneštų dar daugiau naujovių ir džiugintu mūsų veidus kaip ir dabar. Serveryje žaidžiu jau nuo 2014 metų bet tais laikais būdavau toks plebas, bet pastarieji 2 metai buvo patys nuostabiausi. Dar kartą linkiu pačių nuostabių 2021 metu žaidėjams bei Administracijai ir sakau peace! Regards. PaleiskButyrka.
×
×
  • Create New...