Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Simuksas

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    163
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    6
  • Praleido laiko forume:

    13h 48m 19s

Simuksas laimėta diena: Sausio 27

Simuksas turėjo mėgstamiausią turinį!

1 Follower

Apie Simuksas

  • Gimtadienis 2010-08-22

Informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Laipsnis
    Laisvė
  • Privilegijos
    Premium
  • Papildomas darbas
    Alfa-Sargybinis
  • IGN
    InsaneSimas
  • Alt IGN
    SimasLTU

Kontaktai

  • Discord
    InsaneSimas#3168

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

947 profilio peržiūros

Simuksas's Achievements

Smaragdų kasėjas

Smaragdų kasėjas (4/5)

26

Nario reputacija

  1. Nekarpytą fotkę tu įdėk, aš irgi photo shoppint moku.
  2. Jūsų vardas žaidime: InsaneSimas Galimai nusižengusio žaidėjo vardas žaidime: Mantas66 Įtariamas nusižengimas: Kito projekto reklama per /skelbti komandą. Įrodymai: https://imgur.com/a/1YrrHAG
  3. Sutinku kad cheatina ir atsimazinti sako "EiNaM Į MmC 1 CpS PvP SuClApPinSiu" bet jau nebe pirmas kartas taip cheatina, atsiimsiu žodžius jeigu įkelsi vid pilyje su clickais kaip clickini _Siable.
  4. O dieve, būtina čia viešint? 2019 metai...
  5. Įkėliau aš montažą dabar visi iš paskos ;D
  6. Kadangi jau žinai ką rašysiu, tai net ir nesakysiu
  7. Ačiū visiems už palaikymą ❤️ tiek palaikymo aš dar negavęs, ačiū visiems iš mano visos širdies ♥️♥️ Man ašaros bėga.
  8. Sveiki, norėčiau pasidalinti su jumis sargybos kasdienybe mini montažiuku čia gali būti pavyzdys su kuo susidurtumėte jeigu eitumėte į sargybą. Nepagailėkite like bei subscribe man tai labai padėtų. Nes sunkiai dirbau prie šito montažo. Sio manau užteks man čia vafliuot ir reikia rodyti video
  9. Anketa: Jūsų tikrasis vardas? Mažasis vampyras (Simas) Jūsų slapyvardis žaidime? InsaneSimas Kaip jus vadina tavo draugai (pravardė)? Vienas žmogus vampyru, kiti vardu, arba mamutu. Kiek jums yra metų? (12) Zodiako ženklas? Liūtas Kur gyveni? Minecraft cave (Rokiškyje) Koksai tavo hobis? Gal kokius būrelius lankai? Hobio neturiu, lankau lengvąją atletiką. Ką veiki laisvalaikiu? Mušu savo sesę, žaidžiu su kompu, maudausi. Kiek laiko žaidi serveryje? 5-6 metus. Ar ilgai žaidi Minecraft? Ne, tik 8 metus. Kokio žanro filmus labiausiai mėgsti? Gal turi savo mėgstamiausią filmą? Nežiūriu filmų, esu žiūrėjęs tik "Palaidotas gyvas" Kokios muzikos klausai? Arianą Grande 7 rings ir kitas jos muzikas. Mėgstamiausias sportas? Tai čj lengvoji atletika kžn xDD. Mėgstamiausias aktorius/ė? Neįperku tokio. Kas yra tavo autoritetas? Mušt sesę. Koks tavo svajonių darbas? Valyt tuoletus (Jkj, neturiu dar) Kodėl žaidi būtent šiame serveryje? Nes mama privertė. (Jkj, neprisimenu net) Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? Įkelk jo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Turiu katę Luną, fotkės jei jau norit labai į dc parašykit, nes čia tingiu kelt. Turi brolių, seserų? Neturiu. Koks tavo gyvenimo tikslas? Dėl @Sonikėlis, kad prajuokintų. Kokie tavo privalumai? Sesę primušt. Kokie tavo trūkumai? Nžn. Įkelk savo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Mano youtubės kanale, jei kam įdomu discorde susisiekit, bet daug kas jau žino.
  10. Anketos forma į administraciją: 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: SimasLTU 2. Jūsų amžius?: 11.5 3. Papasakokite apie save: Esu Simas, mėgstu išeiti į lauką su draugais šaudyti su nerf ginklais :DD, turiu katę, gyvenu Rokiškyje. 4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Šį serverį žaidžiu gana ilgai jau tai manau kad jau laikas bandyti kandidatuoti į daug stipresnes pareigas, negu sargyba ar pokalbių moderatoriai, tai šiuo metu kandidatuoju į chat moderatorių pareigas. 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Forumas visą dieną įjungtas būna ir kas pusvalanduką arba mažiau užeinu pasižiūrėti kas naujo, o žaidime šiek tiek rečiau, negu praeita kartą, bet tikrai neblogai. 6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Pirmas dalykas manau nepagarbus bendravimas su žaidėjais, tada dar visokie piktybiški santykiai ir pagrindinis dalykas yra viso projekto taisyklių pažeidimas. 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Ne esu tas, kuris turi daug patirties chat moderatorių pareigose, bet jeigu atvirai tai esu tikrai draugiškas, mėgstantis pajuokauti, dažnai supykstu, jeigu jau labai sunervina, nes esu labai paprastai susinervinantis. 8. Jūsų kontaktai (Discord): InsaneSimas#3168 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Tai pirmas dalykas tai tikrai daugiau aktyvumo, bei žaidime, bei forume, tikrai atidžiau stebėčiau chat'ą, bei visokius serverio taisyklių pažeidinėtojus, dar tikrai nebūčiau tas kuris labai daro nesąmones, pvz. Trollina sargybinius, ar neleidžia žaidėjams eiti kažkur per centrą, jeigu papraščiau tai, nebūčiau toks žudikas C blokiečių serveryje.
  11. Anketos forma į builderius: 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: SimasLTU. 2. Jūsų amžius?: 11. 3. Papasakokite apie save: Esu Simas, man 11 metų, mėgstu sportuoti, maudytis, žaisti McPrison'e, tikrai neblogai statau, turiu katę, lankau muay-thai ir sporto klubą į kurį retai vaikštau, dar dažnai išeinu su draugais į lauką, mėgstu pašaudyti su oriniu ginklu. 4. Kodėl norite tapti builderių dalimi?: Nes norėčiau tikrai išbandyti ir reikia išbandyti stipresnių pareigų, negu sargyba ar pokalbių moderatoriai. 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime, kadangi vasara tai reikia ir pakvėpuoti grynu oru, tai aktyvumas šiek tiek mažesnis, bet vistiek tikrai geras, o forumas tai būna visą dieną įjungtas. 6. Kas tavo manymų nedera builderiams?: Gadinti serverį, nes tikrai matosi, kad labai daug pastangų įdėta tokį gerą serverį pastatyti, tada tikrai nedera nepagarbus bendravimas su žaidėjais ir šiaip serverio taisyklių pažeidinėjimas ir t.t. 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nes tikrai moku neblogai statyti, esu gana draugiškas, stengiuosi nesivelti į pykčius, kartais nepavyksta, bet stengiuosi, stengiuosi nekreipti dėmesio į tokius, kurie labai mėgsta sudaryti konfliktą, ar šiaip pradėti pažeidinėti projekto taisykles. 8. Jūsų kontaktai (Discord): InsaneSimas#3168 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Tikrai atrasčiau vietų ant kurių galėsiu daugiau dizaino pridėti, padidinčiau aktyvumą labai stipriai, kiekvieną dieną apskraidyčiau kalėjimą apžiūrėti ar nėra statymo klaidų, jeigu yra aišku sutvarkyčiau be problemų, bei tikrai mandagiai bendrausiu su žaidėjais, ypač stengsiuosi kuo geriau, greičiau, mandagiau padėti, kai žaidėjas prašo pagalbos, arba praneša kokią statymo klaidą. (pvz. Kokią skylę kurios tikrai neturėtų būti.) O jeigu nebūčiau įsitikinęs ar ten statymo klaida, tiesiog praneščiau vyresniai administracijai ir paklausčiau ar ten reikia tvarkyti ar ne. 10. Statinių pavyzdžiai: https://imgur.com/DBdCmDt https://imgur.com/a/fpxzmMW
  12. Anketos forma į administraciją: 1. Jūsų slapyvardis žaidime?: SimasLTU. 2. Jūsų amžius?: 11. 3. Papasakokite apie save: Esu Simas, man 11 metų, esu gana draugiškas aktyvus McPrison'e, mėgstu išeiti į lauką su draugais, išeiti į kiemą su oriniu ginklu pašaudyti, turiu katę, stengiuosi nesipykti su kitais, bet kartais nepavyksta, lankau muay-thai, bet vasara, tai treniruotės visai vasarai pasibaigė 4. Kodėl norite tapti administracijos dalimi?: Nes jau visai ilgai norėjau stipresnių pareigų negu sargyba, tai pagalvojau, gal vertėtų išbandyti save, nes niekas netrukdo. 5. Kiek laiko per dieną praleidžiate forume ir žaidime?: Žaidime praleidžiu tikrai nemažai laiko, o forumas būna visą dieną įjungtas, ir kas 10 min užeinu pasižiūrėti, kas ten geresnio atsirado. 6. Kas tavo manymų nedera administracijai?: Šaipytis iš kitų žaidėjų, keiktis, užsiiminėti nelegaliais veiksmais. 7. Kodėl turėtume pasirinkti tave, o ne kitus?: Nes esu tikrai labai aktyvus serveryje ir draugiškas, dalinu pinigus daug kam. 8. Jūsų kontaktai (Discord): InsaneSimas#3168 9. Kaip prisidėtumėte prie serverio gerinimo?: Pirmas dalykas ką padaryčiau, tai būčiau daug kartų aktyvesnis negu kiti administracijos nariai, daug dažniau užmesčiau akį į discord pagalbos ticketus, antras dalykas tai daug atidžiau stebėsiu žmones kurie vaikšto pvp ir turiu galvoje tikrai lapą idėjų, ką pasakyčiau jeigu tapčiau prižiūrėtoju.
  13. Anketa: Jūsų nick žaidime: InsaneSimas Kiek Jums metų (nemeluokite)?: 11 Trumpai papasakokite apie save?: Esu vardu Simas, kaip ir sakiau man 11 metų, mėgstu dažnai sėdėti prie kompiuterio, kartais, bet labai retai išeinu į lauką, nes turiu daug reikalų prie kompiuterio :DD, mano mėgstamiausia veikla maudytis ežere, baseine ir t.t, lankau sporto klubą į kurį retai vaikštau :DD tai štai tiek turiu ką papasakoti. Kodėl norite tapti Sargybinių direktoriumi?: Nes labai ilgai jau norėjau tapti juo išbandyti šias pareigas, tai jeigu neklystu yra mano trečias bandymas ir + sargyba yra mano mėgstamiausia veikla šiame serveryje tai GALL ir aš sugebėčiau pabūti direktoriumi :D. Kodėl turėtumėme pasirinkti būtent Jus?: Nes turiu truputuką patirties, esu gana aktyvus serveryje, turiu pora bausmių serveryje, bet nuo jų tikrai pasimokiau. Ką naujo įneštumėte į serverį tapęs direktoriumi? 100% Įsineščiau didesnį aktyvumą, dažniau mesiu akį į anketas-papeikimus, dažniau užeisiu į serverį pažiūrėti kaip laikosi sargybiniai, pats pasargausiu su jais kartu. Kiek laiko žaidžiate minecraft'ą (iš viso)?: Bijau prisimeluoti bet maždaug nuo 2016. Kiek laiko per dieną žaidžiate serveryje?: Apie 3 valandas tikrai lengvai pražaidžiu, bet jeigu yra kitų reikalų tai 1-2 valandas. Kaip dažnai lankotės forume?: Praktiškai kasdien užeinu pasižiūrėti kas naujo atsirado. Kiek laiko iš viso žaidžiate šiame serveryje?: Vėl bijau prisimeluoti bet maždaug nuo 2017-2018. Ar esate kažkuo nusikaltę, kada nors šiame serveryje, jei taip, tai kaip?: Daugiausia kartų sarguose, kai nesugebėjau atsistatydinti normaliai bet pasimokiau tikrai (tą patį rašiau ir anketoje į sargybinių pareigas). Ar esate pirkęs paslaugų ar kitaip rėmęs serverį?: Taip esu kelis kartus nusipirkęs VIP ir kelis kartus pirkau PREMIUM, bet ne šiame sezone. Ar ketinate žaisti dabar ir per vasarą?: Jeigu nebus kitų reikalų apie 3-5 valandas, o jeigu bus kitų reikalų apie 1-2 valandas. Ar kada nors buvote sargybiniu šiame serveryje? Taip nemažai kartų ir šiuo metu esu Alfa-Sargybinis. Jeigu esate sargybinis, kiek turite minučių? (Pateikite nuotrauką): https://imgur.com/a/TrnWlwC Šiuo metu kai pildau anketą turiu tiek minučių. Jūsų kontaktai: InsaneSimas#3168 Situacijos: Ką darysite, jei praktikantas pasiekė 1000min?: Paaukštinsiu jį su komanda /paaukstinti <nick>, bei pasveikinsiu susirašinėjimo lange, kad buvo paaukštintas į sargybinius - alfa-sargybinius. Pvz: Pasveikinkime InsaneSimas tapus Sargybiniu-Alfa-Sargybiniu. Ką darysite, jei darbuotojas nepražaidė 300min per savaitę jums nepranešęs?: Paklausiu jo, kodėl nepradirbo 300 minučių, jeigu tai bus rimta priežastis, tai duosiu žodinį įspėjimą, bet jeigu kartosis, tai jau duosiu tikrą įspėjimą. Kokią komandą naudosite uždėti ieškomumo lygį žaidėjui?: Ieškomumas uždedamas su /ita 1-2-3-4 komanda. Kiek įspėjimų bausite darbuotoją už keiksmus?: Priklauso dar kokie keiksmai, jeigu sutrumpinti tai duosiu pusė įspėjimo, o jeigu pilni tai duosiu 1 įspėjimą. Ką darysite, jei darbuotojas paliks Sargybos frakciją, kad galėtų žudyti kitus sargus?: Kuo greičiau prisijungsiu į serverį (jeigu būsiu atsijungęs ir jeigu galėsiu) ir atleisiu sargybinį su komanda /atleisti <nick>, nuimsiu rolę "discord" platformoje, ir pašalinsiu iš forumo sargybos darbuotojų sąrašo ir įdėsiu į juodąjį sąrašą mėnesiui. Ką darysite, jei darbuotojas piktnaudžiaus tazeriu ir freetazins žaidėjus?: Duosiu 1 įspėjimą, o jeigu tai kartosis tai atleisiu iš sargybinio pareigų su komanda /atleisti <nick>, bei pašalinsiu rolę "discord platformoje" ir išimsiu iš sargybos darbuotojų sąrašo forume. Ką darysite, jei darbuotojas skatins pvp?: Jei pirmą kartą tai duosiu vieną įspėjimą, jeigu kartosis, tai atleisiu iš sargybinio pareigų su komanda /atleisti <nick>, bei nuimsiu rolę "discord platformoje" ir pašalinsiu iš sargybos darbuotojų sąrašo forume. Ką darysite, jei Alfa-Sargybinis išleis savo draugą arba kitą acc iš kalėjmo, kur pastarasis buvo pasodintas teisingai?: Iš pradžių duosiu vieną įspėjimą, jeigu taip ir toliau darys išleidinės draugus, savo kitas paskyras tai pašalinsiu iš sargybos pareigų su komanda /atleisti <nick>, bei nuimsiu rolę "discord" platformoje ir pašalinsiu iš sargybos darbuotojų sąrašo. Jei žaidėjas nori pirkti praktikantą bet yra Juodajame sąraše (Black-List) ką darysite?: Kadangi pirkti praktikanto nebegalima, tai pasakysiu atsiprašant, kad pirkti praktikanto nebegalima. Ką darysite jei sargybinis surinko 3 įspėjimus (atsakyti pilnai)?:Jeigu norės išsipirkti, pasitarsime kada išsipirks, o jeigu neišsipirks tai atleisiu su komanda /atleisti <nick>, bei nuimsiu rolę "discord" platformoje ir pašalinsiu iš sargybos darbuotojų sąrašo . Kada galima keisti sargybos frakcijos pavadinimą?: Sargybos frakcijos pavadinimo keisti negalima. Tai niekada. Ką darysite jei turėsite išvykti kelioms dienoms?: Pranešiu sargybiniams, kad būsiu išvykęs, bei pranešiu kitiems administracijos nariams. Ką darysite radę sargybinį pasislėpusį už kalėjimo ribų ir stovintį afk?: Iškarto atleisiu iš sargybos pareigų su komanda /atleisti <nick>, nuimsiu rolę "discord" platformoje, pašalinsiu iš sargybos darbuotojų sąrašo forume, bei įdėsiu į juodąjį sąrašą visam laikui už minučių buginimą. 5 dalykai kurių negalima daryti sargyboje?: Keiktis įžeidinėti, masiškai dėlioti free /ita be priežasties, naudoti tazerį antrankius be priežasties, palikti sargybos frakciją, naudoti palengvinančių programų (hackų).
×
×
  • Create New...