Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

_GirlGamer_

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    152
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

_GirlGamer_ veikla

  1. Gali būti, kad grįžtu į serverį :D

  2. Būtų gerai, jei kasyklos pasikeistų Giduose būtų tp į įvairias vietas. Pvz.: Aprašyme apie medžius yra tp ir t.t., Padaryti kad galėtų nusiimti šalin kamerą. Įėjimas į kitus blockus gali būti per pvp Gido pabaigoj kit'as būtų: Kirvis, pickaxe ir keletas maisto. Galėtų būti komandos: /kit kaip tapti (Cm, sargu ir t.t.) Tame kit'e būtų knyga, kurioje viskas aprašoma P.S. bus pildoma, kai kils naujų minčių.
  3. _GirlGamer_

    Gz Studio

    1. Tavo nick žaidime: GirlGamer3000 2. Paveiksliukas: Paimk iš mano dabartinio vataro ;D 3. Tekstas: GirlGamer3000 4. Subtekstas (nebūtina): - 5. Judantis?: Ja. ( Kad tekstas lakstytų viršuje) 6. Darbas (avataras, parašas ir t.t.): Avataras 1. Tavo nick žaidime: GirlGamer3000 2. Paveiksliukas: http://4.bp.blogspot.com/-MzZCzWI_6Xc/UIUQp1qPfzI/AAAAAAAAHpA/OTwHCJSWFAY/s1600/cats_animals_kittens_cat_kitten_cute_desktop_1680x1050_hd-wallpaper-753974.jpeg 3. Tekstas: Cats <3 4. Subtekstas (nebūtina): - 5. Judantis?: Jo. (kad mirksėtų ) 6. Darbas (avataras, parašas ir t.t.): Parašiukas. P.S. Jei labai gražiai padarysi, duosiu 500frankų.
  4. Užsakymo anketėlė: 1.Vardas: GirlGamer3000 2.Darbo matmenys: Avatarui kad tiktų ;D 3.Darbo tema:(minecraft/cs ir tt.): - 4.Spalvos: Šviesios (ne per daug) 5.Render'is(paveiksliukas): Iš mano avataro paimk paveiksliuką 6.Efektai (yra/nėra): Nėra 7.Pagrindinis tekstas: Meow ;3 8.Sub.Tekstas: -
  5. Sveika, malonu. Įkelk foto, juk visi savaip gražūs
  6. Jei pats fotografavai, tai man žiauriai gražu ;P
  7. Na, žiūrint, kad aš neturiu kantrybės ir nepastatyčiau tokių statinių, tai 9/10
  8. Sveikas, atrodai vyresnis iš nuotraukos.
  9. Mano nuomone, kad truputoką netikroviška, kai krito, kažkokia nesąmonė gavosi, ir kaip sakė Gucci, reikia pažiūrėti kelis kartus, paskui įvertinti savo darbą.
  10. Paskutinis patiko su loreta +r3p
  11. Pagaliau Gaila, kad neturiu premium, būčiau laksčiusi su savim
  12. *Kokio Darbo jums Reiks? (Avatar,Parašas): Avataro *su rėmeliais ar be? Su. *Koks Tekstas? GirlGamer ;3 *Koks SubTekstas? *Apie ką nuotrauka(Kokia tema)? Paimk tą pačią nuotrauką iš mano avataro.
×
×
  • Create New...