Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

chulis

Naujokas
  • Pranešimų kiekis

    29
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Apie chulis

  • Gimtadienis 1998-12-09

Informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Laipsnis
    A
  • Privilegijos
    SuperVIP
  • Papildomas darbas
    Nėra
  • IGN
    PrefixS

chulis's Achievements

Geležies kasėjas

Geležies kasėjas (1/5)

0

Nario reputacija

  1. SAMSUNG CORE II..... užkniso gaidys Pagal ekrano dydį yra šiek tiek didesnis už s2, kaina nedidukė kadangi iš savo lėšų pirkau.. Minusas tas kad baterija greit išsikrauna, bet kiek draugai sakė, kad gali būti dėl to, jog per naktį kraunu. Tuo pačiu jūs galit pasakyt kas jai pasidarė
  2. Jezs Marij.. Iki ko nusirito.. Jei nori grįžk, nenori negrįžk jomajoooo
  3. Blemba, kaip patinka man tokius pažiūrinėti.. Kuo toliau tuo įdomiau. Palinkėsiu ir tau sekmės sekančiuose darbuose
  4. Šaunuolis, tikrai gražiai sužaista!
  5. Apie pirmą ir aš galiu pasakyti kad tekstas ant paveiksliuko.. Na, bet svarbiausia pradėti ir bandyti, visada klausk kitų nuomonės, pagyrimai skątins tave judėti į priekį, o dėl kritikos, visada ją priimk ir kitą kartą tų pačių klaidų nebedaryk. turbūt žinai, kad kritika visada buvo ir bus.
  6. 1. Jūsų forumo nickname'as?: Chulis 2. Kokio darbo norite [Tipas, pvz. avataras, parašas]?: Parašiukąąą 3. Darbo dydis [Tikslus, pikseliais, arba galite duoti kitą darbą kaip pavyzdį, kokio dydžio norite]?: Net neraugiu kokio dydžio reiktų, bet nemažą kokį 4. Kuo atsiskaitysite [Reputacija, frankai]?: Reputacija, bet kaip kažkas rašė, jei bus gražu numesiu ir frankių 5. Darbo tekstas, sub-tekstas?: PrefixS / McPrison'e nuo: 2015.06.19 6. Papildoma informacija?: Susuk tokį neblogą parašiuką 7. Darbuotojas, kuris norite, kad atliktų darbą [Jei tas, kuris norite kad atliktų tuo metu to padaryti negalės, atliks kiti]?: Nėr skirtumo. Tegul daro tas, kuris labiau išmano. 8. Paveikslėlis ant kurio daryti [Būtina ant parašų ir panašių dalykų]?: Surask kokį geresnį, aišku jeigu yra įmanoma būtų zjbs su mano skin'u..
  7. Hey. Okey, žinosiu Šauliai valdo pasaulį Hi Laba, gerai. Sveikutis, dėdulė Sveiks valio! Vėsi žemaitę y mona draugą
  8. .!.Heliau evribadi.!. 1. Jūsų tikrasis Vardas ?: Artūras. 2. Kiek jums yra metų ?: 16. 3. Iš kokios šalies ir miesto esate ?: Lietuvos, Kretingos. 4. Jūsų pagrindiniai charakterio bruožai ( linksmas, malonus ir panašiai ) ?: Linksmas, bendraujantis. 5. Kaip atradote mūsų McPrison.lt projektą / serverį ?: Oj, nebežinau net, Labai senai draugas pasakęs buvo apie šį serverį, bet tada kompiuteris buvo lūšna kažkokia, tai nepatempdavo. O dabar prisiminiau ir žaidžiu be problemų. 6. Kas jums patiko mūsų projekte, kad privertė jus čia pasilikti ?: Viskas patinka! Tiesiog, įdomu žaisti, kai reikia keltis ranką, ir keliauji vis pirmyn. Labai patinka kai nežinai kas bus kitame bloke, ir vis nekantrauji pasikelti kitą ranką. 7. Turite kokį augintinį savo namuose : Taip, šunį. 8. Ar turite brolių, seserų, jai taip tai kiek ?: Turiu, Brolį ir sesę. 9. Kiek laiko jau žaidžiate Minecraft'ą ?: Nežinau, protingi laiko neskaičiuoja. :D 10. Kokius filmų žanrus mėgstate ?: Komedijas, veiksmo, trilerius. Labai patinka filmai su Jason Statham. 11. Kokius muzikos žanrus mėgstate ?: Neišmanau nieko apie tus muzikos žanrus, klausau tokią kokia man patinka. Kaip užplaukia pagal nuotaiką, kartais repą, kartais rusišką, kartais tusinu su lietuviškom.. 12. Koks jūsų zodiako ženklas ?: Šaulys, gimęs kovoti. 13. Ar lankote kokius būrelius, jai taip kokius ?: Dabar ne. 14. Jūsų nuotrauka (juk visiems įdomu jus pamatyti) ?: Bus laix bus i vaix.
×
×
  • Create New...