Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

jonhavar

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    604
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    46

jonhavar laimėta diena: Spalio 2 2022

jonhavar turėjo mėgstamiausią turinį!

4 Sekėjai

Apie jonhavar

  • Gimtadienis 2000-07-10

Informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Laipsnis
    Laisvė
  • Privilegijos
    Nėra
  • Papildomas darbas
    Nėra
  • IGN
    jonhavar

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

9.059 profilio peržiūros

jonhavar's Achievements

Nederito radėjas

Nederito radėjas (5/5)

636

Nario reputacija

  1. Matosi, kad tu pily nebuvęs. Tai gerai, tegul dar lėktuvus ir tankus prideda. Dalykas tas, kad iki tobulos pilies trūksta tik tridento išėmimo, o jūs vietoj to, kad paskutiniu žingsniu užbaigt viską ties pilim, pradedat rašinėt ,, oi tai jums niekas netinka, kam keist, taikykitės". Nuo kada žaidėjas turi taikytis prie serverio? Jūs taikotės prie žaidėjų, o ne mes prie jūsų, jei neklausot mūsų patarimų, tai nieks ir nežais, galėsit patys taikytis prie naujovių. O šiaip sakau, buvo aptarta su VISAIS fc, jog iki tobulos pilies trūksta tik prizų, skelbimų ir trident išėmimo!!!
  2. Oi kokie jūs visi inovatyvūs kai jums į pilį nereikia eit ir panašiai. Šitas dalykas tikrai yra per op!!! ,,Taikykitės prie naujovių", ,,nebūkit seni kledarai", naujovės tos, kad visi nori gero 1.8 pvp, kuris buvo, yra ir bus nepranokstamas, dėl to visi jo nori. Prašom ne dėl to, kad verkiam, o dėl to kad būtų smagesnės ir geresnės pilys ir būtų daugiau žaidėjų pilyse, o ne tam, kad vA NuŽuDė tAi Op ČiA LaBaI, iŠiMkIT plZzZz UŽŽ!
  3. 1. Литва – одна из стран с самым быстроисчезающим населением. Это связано с высоким уровнем миграции в страны Евросоюза и естественной убылью. С 1993 года население Литвы каждый год уменьшается в среднем на 1%. 2. Женщин в Литве на 15% больше, чем мужчин. Конкуренция среди женщин в сфере личных отношений здесь довольно высока. 3. Национальный вид спорта Литвы – баскетбол. Он приобрёл популярность с 30-х годов прошлого века и по сей день не сдаёт своих позиций. 4. Средний рост мужчин в Литве составляет 183 см, что на 6 см выше среднеевропейского показателя. Возможно, с этим фактом связана высокая популярность баскетбола в стране. Впрочем, самыми высокими европейцами всё равно остаются Черногорцы. 5. В Литве на государственном уровне запрещено исполнение гимнов нацистской Германии, СССР и Литовской ССР, а также использование и демонстрация соответствующей атрибутики. Соответствующий закон был принят в 2008 году. 6. 93% жителей Литвы имеют в собственности какую-либо недвижимость. Покупка недвижимости здесь считается самой выгодной и надёжной инвестицией. 7. Все оставшиеся с советских времён памятники коммунистическим вождям предприимчивые литовцы свезли в один парк, организовав своеобразный музей СССР. 8. На территории Литвы имеется лишь 106 городов, и среди них нет ни одного города-миллионника. 9. Литва занимает первое место в Европе по обеспеченности жителей доступом к Интернету. К всемирной сети подсоединены около 60% домохозяйств. Бесплатный wi-fi же есть практически везде. 10. Литовский язык сохранил множество древних особенностей, и считается самым ближайшим языком к санскриту. Благодаря этой особенности литовский язык изучают во многих университетах мира. 11. Литва имеет свой собственный аромат, зарегистрированный под названием «Запах Литвы». Запах выпускается в форме ароматизатора воздуха для помещений. Его создатели обозначили своей целью формирование устойчивого положительного имиджа страны. 12. В начале XVII века площадь Литвы достигла 990 тысяч квадратных километров, но с тех пор уменьшилась в 15 раз. 13. В Зарасайском крае, недалеко от деревни Стелмуже, сохранился дуб возрастом 2000 лет. Обхватить его можно только ввосьмером. 14. Треть населения Литвы проживает за пределами своего государства. 15. Национальный символ Литвы – белый аист. На Токийской конференции в 1960 году Литва взяла на себя обязательства по сохранению и увеличению численности этого вида птиц.
  4. ♕Sveiki visi!♕ Esu vienas iš pagrindinių faction'o Top savininkų, tad norėčiau Jums trumpai pristatyti savo komandą, kas tokie esam ir kaip čia atsidūrėm. Tad trumpai pristatysiu savo komandą: ♕ mKajus ♕ ♕ jonhavar ♕ ♕ Sekretorius ♕ ♕ Weisblum01 ♕ ♕ SportCookie ♕ ♕ Awesomeboyus ♕ ♕ ledukas ♕ ♕ KoshoX ♕ ♕ xzthebeastzx ♕ ♕ WilsonasLT ♕ Dalis šių žaidėjų jau yra serverio senbuviai, kurie čia praleido gan nemažai laiko. Tačiau šiame serveryje jau gerus metus laiko nesilankėme, nes nebebuvo įdomumo ir t.t., tad persikraustėme žaist į užsienį. Tuo metu kai žaidėme mcprison.lt serveryje, palyginus dar buvome žali, kartais cheatindavome ir kitaip bandydavome užglaistyti spragas, kurios neleido veikti taip stipriai, kaip norėjom. Tačiau net ir žali senais laikais sugebėjom kovoti prieš serverio ,,galiūnus". Tačiau dabar, po metų lako grįžome į prisoną vien dėl nostalgiškų prisiminimų. Ar ilgai būsim? Nežinau, vis gi vasarą, o ir komandos nariai jau amžiuje... Tad viską trumpai - draugų neieškom, galit hate'int stumt ir t.t. visiškai blabla - bet kad ir kas stos prieš mus - visiems pakrausim malkų. P.S. nebūkit myžniai ir bent kartą ateikit į pilis be cheat ir be autoclickerių
  5. Nežinau ar žinai, bet viena iš prisono klaidų yra pasitikėt tuo kėgliu igoru, jis laido triochala kaip ir beveik visi čia susirinkę. Su tavim pykčių nenorėjau, pats senais laikais žaidžiau, dėl to ir nenorėjau priiminėt tp ir t.t., ne dėl jų, kad jie zjbs nepriėmiau, o dėl savęs,nes triochala būt pats sau nenoriu. O dramų visada buvo, visada ir bus, nu bet tam tikri atvėjai (apie visus) tai krč... iq dropped situacijus ir pralietas prakaitas ne ten kur reikia.
×
×
  • Create New...