Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

SmokasLTU

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    1.140
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    12

SmokasLTU laimėta diena: Rugsėjo 14 2015

SmokasLTU turėjo mėgstamiausią turinį!

Informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Laipsnis
    Laisvė
  • Privilegijos
    Nėra
  • Papildomas darbas
    Nėra
  • IGN
    SmokasLTU

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

13.529 profilio peržiūros

SmokasLTU's Achievements

Nederito radėjas

Nederito radėjas (5/5)

382

Nario reputacija

  1. SmokasLTU

    MEGA Konkursas #7 Daug Prizų

    1: Jūsų slapyvardis serveryje: SmokasLTU 2: Ar spustelėjai ? : Jo 3: Jūsų pasirinktas Skaičius (1-40): 24
  2. SmokasLTU

    Peniaus eventas 69-420

    1. Jūsų nick žaidime: SmokasLTU 2. Ar uždėjai +rep?: + 3. Koki skaičių renkiesi?: 4 4: Palinkėjimas žmogui esančiam virš tavęs: Duoti man prizą.
  3. SmokasLTU

    Evento nugaletojai

    Opa. Vis dėlto mano skaičiaus sėkmė nepaliko.
  4. 1. whats ur neim?: SmokasLTU 2. ur number (1-30): 4 3. did u give me +r3p thanks?: stopudovai
  5. Stumiam ant jo todėl, kad jis prieš tai pats bando ant tavęs sustumti, nors nesėkmingai, bet vistiek, ereliuoja. Tokių žmonių, kurie stumia dėl nieko yra labai mažai, ir šitoje temoje turbūt nei vieno, tad prieš rašydamas pagalvok. Bėje, dėl smūgio, tikrai nemanau kad pas jį stiprus. Čia mano nuomonė. Į šitą temą neberašau. P.S. Justukai, žemas lygis prašyti draugu dėti man -rep.
  6. Mldc, neblogai čia varai, aš per visą savo registracijos laikotarpį (1,5 metų <) tik virš 350 sugebėjau surinkt.
  7. Tai kuris teisingas? Nuo 5 klasės lankai, bet 2 metais anksčiau įkėlė nuotrauką. Įdomu, įdomu.
  8. Nežinau, iš kur trauki, kad aš gyvenu Lampėdžiuose, bet dėl žaidimo tikrai nesiruošiu kažkur važiuoti, tuo labiau nėra garantijų kad pats atlėktum. Ir nebešaudyk savo atmazų dėl trečios klasės, nes parašyta aiškiai 2014-2015. P.S. kam ko reikia, tas to ir prašo (prison'o forumo ir žaidimo acc). If u know, what I mean. (total nolife) Beje, tau parašas yra -
  9. Prieš norėdamas pagalvok, kas būtų, jeigu išsipildytų. Beje, 170. http://prntscr.com/8d05ja
  10. Wtf, tu gal pasigydyk biški, nes nuo minecraft'o smegenys perkaito, aš tiesiog pasakiau, kad tas žmogus, kuris tave matė nėra iš tavo pateiktų. Nu žodžiu, paaugsi, suprasi. Gali nebepasakot su savo 170, vistiek visi žino kaip yra iš tikrųjų. Gali net neberašyt, neįdomu man.
  11. O taaip, tu už mane aukštesnis. Skaičiuoju tikrai geriau už tave, ir priešingai nei tu - ne ant pirštų. O dėl žmonių, kurie tave matė, tai nei vienas iš šito sąrašo, ir neatskleisiu kuris, galbūt jis to nenori. Reikia jį nuleisti ant žemės, kadangi bent jau seniau skraidydavo padangėje, bandydavo iš visų pyzdavotis, stumti ir panašiai, nors, deja, nesėkmingai.
  12. Išmokt skirt skaičius? Tu turbut nesupranti, kad yra žmonių, kurie tave matę tikrovėje, ir kad esi 135~ ūgio, tik visiems sakai kitaip. Tokio ūgio bus keturiolikmetis? I don't think so. Beje tau 14 metų jau gal 1.5 metų, tai tipo neaugi?
  13. Tu manai į tokį faction'ą, kurio admin'as neturi pats 13 ir kelia reikalavimą, kas nors pildys tokią anketą? Nu logiška, nebent Espaish'as. Beje juokingi tavo reikalavimai, nes nori, kad visi nolifintų mc. :D
  14. Pirma sužinok, ką tai reiškia, o tada rašyk. Į temą: Ne pirmas ir ne paskutinis atvejis, šiaip tokiu metu visi būna mokykloje, už tai tu buvai vienas. Aš prieš metus vasarą 06:00 ryto prisijungiau, tai buvom 2-4.
  15. SmokasLTU

    Squimo eventukas

    1. Jūsų slapyvardis žaidime: <--- 2. Jūsų pasirinktas skaičius(1-30): 4 3. Ar uždėjai +REP?: + 4. Ką manai apie žmogų parašiusi virš tavęs?: nematytas negirdetas
×
×
  • Create New...