Jump to content

McPrison 1.20 versijos serveris


- Vienintelis kalėjimo tipo serveris visoje Lietuvoje! -

- Būtinai prisijunk prie mūsų discord bendruomenės spausdamas ant paveikslėlio! -

Serveris įjungtas

Serverio IP adresas: play.mcprison.lt

Spausk ČIA norėdamas įsigyti PASLAUGŲ ar PRIVILEGIJŲ!

Doviss

Nariai
  • Pranešimų kiekis

    806
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    8
  • Praleido laiko forume:

    4D 5h 25m 30s

Doviss laimėta diena: Gegužės 14 2017

Doviss turėjo mėgstamiausią turinį!

Apie Doviss

  • Gimtadienis 2000-03-21

Informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Laipsnis
    Laisvė
  • Privilegijos
    Nėra
  • Papildomas darbas
    Nėra
  • IGN
    Dovis000

Paskutiniai profilį peržiūrėjo

10.306 profilio peržiūros

Doviss's Achievements

Nederito radėjas

Nederito radėjas (5/5)

258

Nario reputacija

  1. Jeigu tave sugeba prajuokinti šitoks video contentas, tai.....net nežinau ką pasakyti apie tave..., o šiaip video TRASH nebekurk, ačiū.
  2. Aš sakau, prestižai gražina senbuvius atgal į serverį, vo žiūrėkit ir frodo1005 dirba, awww :3, ta proga ekspromtu sumanėme iš C stone kasyklos padaryti štai šitokį šedevrą, na, o aš pasinaudojęs savo visais įmanomais paint programos skill'ais pateikiu mūsų šedevrą čia į forumą :DDDD
  3. Paskuj sakysim - ,, Prisimenu vasara, lyg ji būtų vakar ".
  4. Anketa: 1. Jūsų nick žaidime: Dovis000 2. Skaičius: 7 3. Kažką parašykite žmogui virš jūsų (aš nesiskaitau, noors... tebūnie ): as tave myliu. [ HOMO ALERT ].
  5. Aš sakau, kad vasara greitai praeina...va žiūrėk jau birželio nebėra....
  6. Įdomiau žiūrėt, nors ir mažiau mandrai čia perteiktą video medžiaga, vien dėl to, kad nelagina
  7. Užbersiu kritikos, kaip ir visi kiti . Daug juodų ne į temą visiškai tarpų, po kurių nesupranti ar tavo PC užlūžo ar kas nutiko...slow motion per pvp ( man nelabai kažkaip ), neįdomiai ir monotoniškai sudėlioti kadrai. Muzika visiškai neatitinka tavo content'o, su video kadrais....tai tiek ar yra + ? Kol kas negalėčiau išvardint, tad tobulėk ir nesustok.
  8. Doviss

    Perku ench pick

    1.Jūsų nick žaidime: Dovis000 2.Ką norite nusipirkti ar kokios paslaugos jums reikia: Perku dmd pick ench eff4 unbr3, jei turite ir su silk touch 1 3.Kiek ruošetės sumokėti už prekę ar paslaugą: nuo 2000^ 3.Jūsų papildoma informacija (patikslinti prekės savybes): Turi būti visiškai naujas, nei karto netaisytas.
  9. Snieguole ir 7 nykstukai, coliuke, vilkas ir raudonkepuraite,na palauk, velykis, grazuole ir pabaisa, sparnai
  10. Ties efektais ar filmavimu trūksta?
  11. Sveiki, taip čia ir vėl aš, tas žmogus, kuris anksčiau dalyvavo projekte. Ar aš grįžtu? Ne, tačiau noriu pasidalinti su jumis video iš slidinėjimo kelionės, filmuota mano, editinta mano. Ko noriu iš Jūsų? Žinau šitas video nėra tobulas, bet aš noriu tobulėti, noriu pamatyti argumentuotą kritiką iš kurios aš galėčiau pasimokinti, tobulėti ir t.t. Dėl forumo taisyklių:1. Draudžiama kelti nuotraukas kurios yra susijusios su kitais serveriais, už tai būsite griežtai baudžiami - forumo paskyros užblokavimu. ( Į šitą taisyklę bus atsižvelgta bausmė, priklauso nuo to koks serveris bus).( Tai nėra nuotrauka ir tai visai nėra susiję su kitais serveriais ) 11. Nuotraukas ir video kelti tik susijus su Minecraft žaidimu, jokių kitų žaidimų čia negali būti.( Tai NE žaidimas....jokių kitų žaidimų čia negali būti) Štai ir mano video kurį noriu, kad ARGUMENTUOTAI įvertintumėte.
  12. Doviss

    [[Template core/front/global/prefix is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Puiki Fc pradžia

    Koks čia soundtrack'as? Toks girdėtas, bet nepamenu jo
  13. Gražiai pasakyta ir tave su šventėmis
×
×
  • Create New...